Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-28@01:11:02 GMT

تکرار ژن‌های خوب در راس جریان اصلاحات

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۸۷۹۳۰

تکرار ژن‌های خوب در راس جریان اصلاحات

روز پنجشنبه هفته گذشته، سومین کنگره حزب اتحاد ملت ایران با حضور فعالان سیاسی جریان اصلاحات در سالن همایش‌های امام علی (ع) برگزار شد.

به گزارش گروه رسانه های بی‌باک، اعضای حزب منحله مشارکت برای آغاز فعالیت سیاسی خود نیازمند بستری قانونی بودند؛ در همین راستا تلاش‌های جدی برای دریافت مجوز فعالیت حزب اتحاد ملت ایران آغاز و سرانجام باوجود سوابق تنش زای موسسان مجوز فعالیت آنان صادر شد و می‌توان حضور حزب اتحاد ملت در عرصه سیاسی کشور را بارزترین اقدامات هدفمند دولت یازدهم برای کنش سیاسی اصلاح‌طلبان و رضایت این جریان سیاسی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدام هدفمند دولت در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم بادرخواست حضور اعضای این حزب در اتاق عملیات روانی معطوف به تخریب رقبا در پوشش شعار انتخاباتی «به عقب بازنمی‌گردیم» رخداد داد.


گردهمایی مشارکتی‌ها
مرداد دو سال قبل نخستین کنگره حزب اتحاد ملت برای فعالیت مجدد در سپهر سیاست کشور برگزار شد؛ آنان به روایت آذر منصوری عضو شورای مرکزی از پیشروان و ادامه‌دهنده گفتمان اصلاح‌طلبی در کشور هستند.


بنا بر اساسنامه سومین کنگره حزب اتحاد ملت به منظور انتخاب شورای مرکزی، هیات داوری و دبیر کل با پیام رییس دولت اصلاحات و حضور کنشگران شاخص اصلاحات، مانند عبدالله نوری، بهزاد نبوی، سعید حجاریان، مصطفی تاج‌زاده ،محمدرضا خاتمی و محمد سلامتی آغاز شد. هادی خانیکی از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت پیام رییس دولت اصلاحات را خواند که معطوف بر «دستور» تقلیل اقدامات تنش‌زا میان احزاب اصلاح طلب بود؛ حزب اتحاد ملت پوشش قانونی حزب منحله مشارکت است. آنان احیا تشکیلاتی و سازماندهی نوین شبکه رهاشده حزب منحله مشارکت را هنگامی که نسل جوان آن رهسپار حزب ندای ایرانیان شده بودند؛ دردستور کار قراردادند.


خطابه کینه و کنایه
بار دیگر رقابت درون جناحی برای کسب و ارتقای قدرت در میان اصلاح طلبان به جدالی جدی بدل شده است؛ کارگزارانی‌ها حضور خود در کابینه دولت دوازدهم را تثبیت و از سوی دیگر محمدعلی نجفی را روانه شهرداری تهران کردند و همچنین محمدرضا عارف و نزدیکانش کماکان در رأس نهاد تصمیم‌ساز جریان اصلاحات در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاحات و فراکسیون امید حضور دارند.


از سوی دیگر در دو سال اخیر حزب اتحاد ملت با احیا سازمانی و بازسازی تشکیلاتی بدنه حزب مشارکت و جذب نیروهای جوان گوی سبقت از همتایان اصلاح طلب خود ربوده است. علی شکوری راد در کنگره سوم حزب اتحاد ملت ایران، از تثبیت نقش و جایگاه اصلاح‌طلبان پس از برداشتن گام‌های مناسب بعد ازآنچه بحران سال 88 خواند؛ سخن گفت و از آغاز طرح مطالبات اصلاح‌طلبانه خبر داد. حزب اتحاد ملت معتقد است که هدایت و انسجام‌بخشی رییس دولت اصلاحات نقش بی‌بدیلی در ترغیب جامعه به سمت گفتمان اصلاحات داشته است؛ علی شکوری راد از آغاز گفتمان جدیدی در سپهر سیاسی کشور خبر می‌دهد و اظهار داشت:«گفتمان خاتمی» به هر دو انتخابات رنگ و جلوه‌ای ویژه داد و رویکرد اصلاح‌گرانه را به مبنای داوری و مشارکت در انتخابات تبدیل کرد.» برخلاف این تحلیل، حزب کارگزاران سازندگی پیروزی‌های اخیر اصلاح‌طلبان را ماحصل گذار از رادیکالیسم آنان در اغتشاشات پس از انتخابات سال 88 و ترجیح روحانی مصلح و معتدل بر عارف اصلاح‌طلب را اوج پراگماتیسم در میان اصلاح‌طلبان تعبیر می‌کنند.

دبیر کل حزب اتحاد ملت در نطقش با صراحت بیشتر به جدال گفتمانی با کارگزارانی‌ها می‌پردازد؛ او ترسیم افق جدیدی پس از انتخابات اردیبهشت 96 در رفع تدریجی حصر دانست درحالی که حزب کارگزاران سازندگی حتی درخواست حداقلی مانند وزارت زنان، عدم حضور اصول‌گرایان در کابینه را «نابهنگام» و آغاز کوک ساز رادیکالیسم تعبیر می‌کند و از سوی دیگر در حالی که حزب کارگزاران معتقد است که چشم‌انداز کنشگری باید به سمت و سوی عبور از ایدئولوژی و اصالت بخشیدن به «استراتژی» باشد و خواهان ائتلاف با اصول گرایان سنتی با محوریت آقای ناطق نوری و علی‌لاریجانی هستند.

علی شکوری راد بر ایدئولوژی پافشاری و چشم‌اندازی متفاوت با حزب قدرتمند کارگزاران سازندگی ترسیم می‌کند و اظهار داشت:«ما راه اصلاحات را برگزیده‌ایم تا موانع مسیر مشارکت هر چه بیشتر ایرانیان را از پیش پا برداریم. اهداف اصلاح‌طلبانه ما ملی است و روش‌های‌ ما نیز دررسیدن به آن‌ اهداف اصلاح‌طلبانه و مسالمت‌جویانه است. آنچه به عنوان گفتمان اصلاح‌طلبی از آن یاد می‌شود، ترکیب جدایی‌ناپذیر از آن اهداف با چنین روش‌هایی برای همه مردم است.» این روزها نوک پیکان انتقادات اصلاح طلبان به سمت محمدرضا عارف نشانه رفته است؛ علی شکوری راد نیز به جمع آنان پیوست؛ او با حمله به ادبیات سهم خواهانه عارف پیش از اعلام اسامی کابینه دولت دوازدهم؛ سیاست حزب اتحاد ملت را نقطه مقابل سیاست ورزی عارف ترسیم کرد و گفت: «سیاست ما تاکنون نه سهم‌خواهی از دولت بوده است و نه سهم‌خواهی خواهد بود»


تکرار ژن‌های خوب
ژن خوب برای جریان اصلاحات کارکردی همیشگی دارد؛ آنان حتی جوانگرایی را با ژن خوب مدنظر دارند. حضور سید عمادالدین خاتمی، ساجده عرب سرخی و تعدادی از نزدیکان فعالان سیاسی اصلاح طلب نشان داد که حزب اتحاد ملت حتی به رشد تشکیلاتی در بدنه حزبی خود معتقد نیست و دوپینگ ژن خوب، برخی از افراد جوان و جویای نام را به شورای مرکزی این حزب در حال قدرت‌یابی ارتقا می‌دهد.

منبع:صبح نو

رسانه‌ها


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۷۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

گزارش کمیسیون تلفیق درباره جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستورکار هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسات مجلس شورای اسلامی در هفته آینده در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود که موارد کاری آن به شرح زیر است:

لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه 1403

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت  تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و ‌توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس.تی.سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده 48 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (1)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره 2 ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جزء یک بند الف ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آنها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (8) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره 5 الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق 7 تبصره به ماده 7 اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد  طرح اصلاح ماده(100) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (1) ماده (2) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (6) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درمورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مامورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن‌اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علایم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان درباره رسیدگی به  طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل 85

گزارش رییس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال 1401 کل کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • تکرار قصه حساس «گشت ارشاد» در خیابان‌ها | دولت رئیسی مدافع اصلی رویکردهای تند در حجاب | بعد از فوت مهسا امینی چه گفتند؟
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس